Hrynjandi frà Litla-Dal

Hrynjandi var min allra första och efterlängtade islandshäst. Jag köpte honom i augusti 1999 från Linda på Omhälla. Hrynjandi är en otroligt snäll herre på nu 24 år. Men det tog många år att lära sig att rida honom då han lätt blir spänd.

Hrynjandi har sommareksem och har nu även fått astma. Men veterinären säger att han kan "hänga med" ett eller två år till. Han har jobbat som unghingstuppfostrare men vi får se om han orkar det i år. Han är en häst som är mycket lätt att hantera och ha med sig på äventyr. Numera ägs han av Joakims far Gert, men han kommer att bo här hos oss resten av sitt liv.

Han är född 1985 på Island och är efter Dreyri frà Alfsnesi, undan Sóta frá Litla-Dal, ue. Sörli frà Saudarkròki. Han är mörkfux och femgångare.

Hrynjandi togs bort på kvällen den 22 april 2009 här hemma utanför stallet.

Nu töltar du omkring med fladdrande man
över vidderna tillbaka igen på Island
utan täcke
utan att hosta
utan klåda
med ren takt och höga lyft
glömmer dig aldrig

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS