Lorina RS 1750

Lorina kallas till vardags för Ina. Henne köpte vi från Rinkaby ponnyridskola, då var hon 19 år gammal. Hon har under sitt liv fått 8 föl, alla skäckar och den sista här hos oss. Hon var först Antons ridhäst, men sedan blev fotboll och hockey mer intressant så nu har Selma ridit henne. Lorina är född 1985. Hon är brunskäck.
Efter Kärlingehults Lorion, undan Milla.

Lorina såldes 21/7-09 till Maria utanför Odensbacken. Lycka till med varandra!

Maria visade Lorina på utställning för första gången den 29 maj 2010 (25 år gammal) och hon fick fina 38 poäng. Grattis!

Lorina fick kolik och efter flera dagars kämpande från båda henne, Maria och veterinär, togs hon bort den 6 mars 2011. Sov gott, vackra Ina. Vi kommer alltid att minnas dig!

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS