Kämpelandets Imperio

När jag var på Kämpelandet för att hämta Honesto, blev jag kär... Ellinor släppte in ALLA sina hästar i stallet när vi var där, och först kom avelsstona in och sorterades ut i varsinna boxar.
Sen kom fölen födda 08, tre stycken, och så små! Två ston och en hingst. De var helt bedårande! Hingsten var fux utan tecken. Så jag tog med mig hingsten hem med Honesto till Lordi.

Han heter Imperio och är född i maj 2008. Pappa heter Harm von Keizershof (rödskäck) och är fotomodell i Höökskatalogen. Mamma är Magnolia (svart), som också är Honestos mamma.

Har varit med Imperio på utställning, men hade visst inte samma smak som denna domare. Imperio skötte sig ganska bra, men ville gärna visa att han kunde stå på bakbenen när vi ställde upp för kritiken. Han fick 35 poäng denna gång.

Imperio har vuxit till sig ganska bra sedan sommaren. Han är inte alls så skygg som han var när han kom hit. Han kommer gärna fram och vill gosa en stund och man kan nu utan problem ta på hela honom, vilken han tyckte var otäckt förut. Han är snäll, har aldrig försökt bita eller sparka mig. Han är trevlig att gå promenader med, följer bredvid och kan gå som en hund som "går fot". Han följer så lätt att man inte känner att man håller i en häst. Imperio är inte så extremt hingstig som sin storebror var, men han är ju ett år yngre, så det kanske kommer till nästa år. Han är nu en jättetrevlig kille under all man och pannlugg. Han är 82 cm hög, april 2010.

Har fått prova minisele idag, fick göra flera hål både här och där... Som vanligt med nybörjare i tömkörning, det snurrades och svängdes hit och dit och så provade vi rakt fram ibland, och då vart det mycket enklare...

Imperio är såld och kastrerades den 10 maj, han flyttade till sitt nya hem 17 maj.

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS