Bót frá Holtsmúla 1

Bót

Bót frá Holtsmúla 1

Jag var på weekend på Læsö i Danmark. Fick se på Facebook att min vän ville sälja sitt sto Bót, en häst jag känt i 16 år, men ej träffat på 10 år mitt under de 16 åren pga av att hästen bott i Göteborg då. Har alltid tyckt om den hästen, och beslutade att jag var tvungen att lösa detta. Bót SKULLE flytta till Ekliden! Men hade inte möjlighet just nu att köpa henne ensam, så jag frågade Terese som har Gandur hos mig, om vi inte skulle dela på Bót..? Självklart, sa hon!

Så blev det, och vi är så lyckliga över att ha den underbara hästen hos oss. Önskar bara att vi kunnat haft möjligheten att fått hem henne hit för flera år sedan.

Bót är ett mörkbrunt litet sto, bedömd i 2 klass. Hon är vacker och har ett helt underbart lynne. Lättriden och känslig, pigg och alltid glad att rida. Man blir alltid lycklig av en ridtur på Bót. Hon har lindrigt eksem, men trots det har hon en otroligt lång man. Hon har en stor stickelhårig fläck, som om hon vore skäck, på höger sida manke och ner över bogen. Bót har brutit giffelbenet under vänster framknä men det är opererat och stabiliserat. Hon han även brutit hovbenet på vänster framhov. Inga av dessa skador är något som hon har några problem med. 

 

Selma rider Bót.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS