Eklidens Traminac

Eklidens Traminac är det första föl som jag och Jenny fått vara med vid fölningen. Så han är lite unik för oss. Han är född ganska precis 02.30 på morgonen, söndagen den 15 maj. Så nu har vi 3 hästar som firar födelsedag samma dag. 🙂 

Eklidens Traminac är efter Elithingsten Let´s Try Again och undan vårt underbara sto Indian Princess. Han är hennes första föl och fölningen gick bra.
Han är fux utan tecken. Jag fick vara med och hjälpa honom ur fosterhinnan, och Jenny var med och filmade fölningen.

Hade tänkt kalla Traminac för "Jack" till vardags, men efter att Jenny stavade fel på Facebook den natten han föddes, har det liksom blivit ett annat smeknamn på honom. Jenny skulle skriva "Lille Plutt" och hennes IPhone ändrade texten till "Lille Plugg" och då har han skämtsamt kallats "Plugg" i en veckas tid... 😀
Nu har nog smeknamnet blivit "Trami" och det fungerar bra ihop men kompisens smeknamn, som är "Xavi".

Hur som helst är han nu en tuff och självsäker kille, så vacker som man kan vara.
Han kommer gärna fram och gosar eller busar. Om han får så sätter han sig gärna i knäet på vem som helst, vilket han givetvis inte får göra...

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jenny | Svar 07.07.2011 02.11

Nja tror nog att dt får bli "Plugg" i fortsättningen oxå även om dt inte är lika flådigt som Trami. Men tycker han passar att kallas Plugg, så dt så ;)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS