Eklidens Xavier

Eklidens Xavier är född på natten den 22 maj. Hans mamma Thelma visade inga tecken på fölning före midnatt, så jag ställde in fölvakandet. På morgonen när jag vaknat, gick jag ut för att titta till Princess föl Traminac, och såg på tok för många ben i hagen.
Eklidens Xavier "Xavi" är efter Kameleon v. Bangaerde och mamma heter A Taste Of Honey "Thelma". Han är brun som mamma fast han har en uppsättning vita hår i pannan.
Han är mycket mindre än sin kompis, det skiljer exakt en vecka i ålder på dem. Lite skygg än så länge, men nu låter mamma Thelma honom leka med Trami. Han har haft grimma på flera gånger och det har gått bra.

Xavi är en fin liten hingst, som kan vara försiktig om han är osäker på situationen, men där under försiktigheten glimmar en liten tuffing fram. Han rör sig fint med lyft i travsteget. 

Han är visad på Halloweenutställning på Skogslotten den 2 november, och det var hans första utställning. Han fick jättefin kritik, blev 2/3 med poängraden 8,8,7,8,8=39. 

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS