Bloggen 2012

lite om det senaste...

Vecka 6 var Jocke och barnen i Lindvallen. Jag tog ledigt 2,5 dagar och åkte dit på onsdagen. Hade med mina nya gåstavar och passade på att testa dem. De gav mig träningsvärk o överarmarna och man fick betydligt mer puls än om man går utan. Så de kommer att användas igen.

 

Thelma blev dålig i magen under december och hade lös diarré. Dessutom blev hon snabbt mager. Kontaktade ATG kliniken, och de ville ha träckprover. Thelma och Xavi fick flytta upp till Åskulla och bo i en av de tre boxarna där. Analysen av träckprovet var ua och jag fick ta med Thelma och Xavi till kliniken för undersökning. Blodproverna visade bara bra värden, och vi fick med oss en uppsättning mag och tarm mediciner. Efter en till två veckor i boxen, blev hon bra och slutade med att bajsa vatten. Då flyttade Nettan och jag hem dem till mig, och de fick gå med Princess och Trami i hagen.

 

Två dagar senare var problemet tillbaka och jag tog med dem upp till Åskullas box igen. Där stod de i ytterligare 2 veckor, och alla symptom försvann. Så i måndags tog jag och släppte ut dem igen. Hittills har det gått jättebra, hon har hela tiden fått samma magmediciner. Men nu har det töat bort all snö, och jag hoppas att det inte ska ha betydelse. Misstänkt att det är det frusna gamla gräset hon gräver fram, som gett henne magbesvär. Med mycket snö, kommer hon inte åt gräset. Vi får se nu i veckan...

 

Vi har fått ganska mycket byggt på vårt uthus, det känns ganska bra. Nordh har stallet under byggnation, och de har rest upp ett garage. Fortfarande mycket jobb kvar på det, men det är påväg. Vårt stall lyser med sin frånvaro, och jag blir snart inte arg längre, har tappat energin på att bli förbannad, orkar nästan inte bry mig. För det spelar ingen roll, försäkringbolaget skiter fullständigt i hur man mår, det är ju ett som är säkert. Det är så dåligt... Fast man kommer ju inte att vara snällare när man ...någongång i framtiden... kommer till förhandlingen av vad som kommer att ersättas. Tror inte att jag kommer att bli positivt överraskad, är säker på att det blir tvärtom.

 

Måste även börja planera trädgården, har ju nu två trädgårdar i princip utan träd... Hade mamma här idag, vi ska väl börja klura på hur man kan göra. Vet hur känslan ska vara, men inte riktigt hur man får till det så.

 

Längtar till våren nu!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS