Bloggen 2012

Rakel är såld.

20120517  19.20

Iförrgår bestämde jag mig för att sälja en av våra islandsston, som behöver ridas och hållas igång, då jag inte har tid med det nu när det är massor att göra med uppbyggandet av Bullerbyn.

Valet föll på Rakel, då hon är mer utbildad än Litla, och så är ju Litla även Selmas ridhäst och inköpt för Selmas skull i första hand. Om jag skulle sälja Rakel, kunde Selma och jag lagom turas om med Litla.

Jag kollade upp med Susanne på Gröna gången om hon och Malin kunde hjälpa mig att sälja Rakel. Det skulle vara ok, men de ville jag skulle komma nu på fredag f.m. för att Malin skulle prova Rakel och pris skulle sättas.

Så på kvällen kom nyheten ut på Facebook och det blev ett mindre uppror bland Rakels fanclub. Men jag kan inte hålla andra med hästar bara för att de vill, den ekonomin går inte ihop alls.

Igår fick jag ett sms från Jenny, där det stod: "Om Anna vill/kan köpa Rakel, säljer du till henne då?"

"Ja, varför inte?" skrev jag.

"Man vet aldrig, måste kolla" skrev Jenny.

En timme senare var hon såld till Anna och hennes familj. Cool

I morgon ska jag åka och titta på ett vackert 1 klass fyrgångssto...

Om det blir en affär kommer jag att berätta om det stoet då, men jag kan säga nu att jag tror det kommer att bli kanonbra! Vinkar

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS