Bloggen 2012

Hlin från Björkelund.

20120524  21.43

Idag var veterinären på Gröna gången och besiktade Hlin, och allt var som det ska. Hlin är också dräktig med Seidur, fölar i augusti.

Nu på lördag åker jag och hämtar henne! Det känns jättebra! Har inte tid att rida 2 hästar just nu, och dessutom vara ridlärare åt Selma. Nu börjar vårt uthus komma till MIN bit, d.v.s. målningen. Stallbygget startar upp under sommaren, även där ska jag måla vissa bitar, men det blir inte nu i sommar utan troligtvis vinter/vår. Så därför sålde jag Rakel, och kan nu turas om med Selma att rida Litla. Hlin är tänkt till avel, med sin stam och förstaklass bedömning, hoppas jag att det blir ett lyft i min islandshästavel.

Längtar till lördag! Cool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS