Teitur från Ekliden

Teitur från Ekliden

Teitur är född 05.15 på morgonen den 13 augusti 2012. Vi hade vakat över mamma Hlin i 3 nätter och tittat till henne en gång i timmen. Fölningen gick på mindre än 5 minuter. Hlin har gjort detta många gånger och är ett proffs som avelssto.

Teitur gjorde några försök att resa sig och ganska snart stod han upp, hittade maten och diade.

Han är svart med vita hår i pannan och snopp.

Hans mamma är 1 klass fyrgångsstoet Hlin från Björkelund, e. Darri fra Kampholti (Elit),hon är tävlad mycket av Anna Skulason. 

Hans pappa är 1 klasshingsten Seidur från Gröna Gången. Seidur har gjort en fin höjning av sin avelsbedömning på SM 2014. Bl.a. 9 för pass. Lovar gott för Teitur då mamma Hlin har 9 för tölt.

 

Teitur är en trevlig och nyfiken valack, som rör sig fint. 

Teitur är till salu.

 

Beskrivning
Nyfödd Teitur.
I denna film är Teitur helt nyfödd och gör sina första vingliga försök att resa sig upp, medans Hlin slickar honom ren och torr i den blöta pälsen.
Första måltiden...
Teitur har just rest sig, och hittar genast var maten finns. Hlin vilar fortfarande men det är inga beymmer för Teitur, han löser det ändå. ;-)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS