Bloggen 2013

En händelserik dag...

20130213  21.48

Idag har jag och Helena varit med Litla på hennes femte besök på Strömsholms hästsjukhus. Efter skottande och packande tidigt i morse, lastade vi en lycklig, brallande islandstjej i transporten. Rullade iväg, glömde kaffet, fick slut på spolarvätska, höll hårt i ratten vid alla omkörande långtradare i halkan. Framme, Litla gick på lätta steg, och pratade med de andra hästarna. Gjorde rörelsekontroll, fick godkänt och så iväg till hovslageriet för varmskoning med sulor och brodd på framhovarna. Checkade efter lite extra väntetid ut från Strömsholm. Åkte hemåt mot nästa veterinäruppdrag. Litla ska nu vara i mindre hage i 1-2 veckor för att dels "värma upp" kroppen att röra sig igen och för att jag ska se om hon reagerar negativt på att vara skodd. Om det går bra kan Henrik komma och sko bakhovarna och vi kan börja motionera försiktigt. Så nu idag var förhoppningsvis Litlas 30 veckors långa boxvila över och det känns underbart! När jag var ute med kvällshöet till hästarna kändes det som om Litla är en ny häst, ska bli så kul att starta upp henne igen.

Så var det dags för nästa veterinär. Tegel skulle komma och vaccinera Prudur, Hlin och Teitur. Och så några hästar hos Jenny. Det gick bra, efter att jag provade att surfa på fötterna hållandes i grimskaftet på en frenetiskt backande Teitur. Tegel fick skratta en stund... Teitur fyller förresten 6 månader idag, men han gillade nog inte födelsedagspresenten... 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS