Bloggen 2014-2016

Ny dator och kanske lite ordning på uppdateringarna...

20140310 19.55

Har så smått börjat få lite ordning ute i stallet och i stallkontoret. Brottas med Antons ex-dator, eftersom min brann upp, men vi är inte helt överens ännu. Och måste köpa en kabel till skrivaren för att kunna använda den till datorn. Men så ringde en tjej från Telia, som jag har mitt mobila internet hos, och tyckte att jag hade haft modemet så länge så de skulle "hotta" upp det lite,... och så får du med en laptop... Galen Perfa! Den har jag nu i soffan, och kan dikta lite här på sidan igen. Lite enklare och smidigare.

Hlin är nu högdräktig, bara 2,5 månad kvar. Har önskat mig ett stoföl, och hoppas att jag efter 6 föl (hingstar hela bunten), kanske kan få ett sto denna gång. Sen får den gärna vara isabell med något vitt tecken... Men det kanske är att ta i, fast jag måste ju få hoppas..

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS