Bloggen 2014-2016

Sjukhelg, foton och hästgos.

20140322 14.08

Har blivit förkyld... Hostan är värst. Var hemma från jobbet mån-ons, åkte iväg i torsdags och var på jobbet 06.20. när klockan var 07.30 ringer Selma och säger att hon mår illa. Åker hem och vabbar en magsjuk tjej. Ställer in hennes efterlängtade friidrottstävling som var lör-sön. Anton och Jocke är i Avesta på TVpucken hela helgen, så vi sjukar oss själva.

Har Hlin i rundpaddocken på dagarna nu, där finns lite gräs hon kan få äta. Litla är jätteavundsjuk, men hon får inte vara med. Gräsförbud där.

Tog kameran och fotade lite på nya Stall Ekliden, har lagt ut bilder under "Ekliden" i menyn.

Gosat med hingstarna, Teitur och Traminac är riktiga gosar, Xavier håller sig på en meters avstånd, och ropar efter stona. Vårkänslor?

Nästa vecka ska Kjell-Arne hjälpa mig med bilen, den låter som ett Herkulesplan. Helst skulle jag vilja köpa ny bil, men har inte min man med mig där. Han tycker det är att kasta pengar i ett stort svart hål... Han tycker jag ska lägga pengarna på stallet eller en häst i stället... Får se hur det blir med det. Har ju faktiskt endel kvar till stallet, som kostar, och har funderat på att byta ut Litla för Selmas skull, så hon kommer vidare i utvecklingen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS