Bloggen 2014-2016

Veterinärmåndag i Stall Ekliden.

20140409 20.44

I måndags var veterinäern här. Vi skulle besikta Jennys valack Hrafn-Gandur för försäljning. Det gick bra och nu är han såld.

Lycka till, Terese, med Gandur!

Och välkommen till mig på Stall Ekliden!

Sen blev Teitur valack. Han tyckte det var orättvist... Men allt har hittills gått bra med honom. Han tycker att det är dax att gå ut, men får stanna inne tills penecillinkuren är över.

Han har Xavi och Trami som sällskap i stallet.

Litla fick sig en översikt på sina hovar och rörelser, så hon var ok från fång. Hon fick beröm för sitt steg, och det ska inte vara några problem att sälja henne med gott samvete mot både henne och ev köpare. Har ju också dragit av halva summan jag köpte henne för, då för tre år sedan. Hoppas att hon hittas av rätt blivande ägare.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS