Bloggen 2014-2016

Besök.

20150107 18.22

I måndags fick jag besök av Susanne på Gröna Gången, det var roligt att visa hästarna och nya stallet. Vi skulle prata försäkringar, men jag tror vi pratade mycket annat med. Det var tre lätt bortpratade timmar. Efter det blev det en ridtur på Snúlla tillsammans med Terese och Gandur. Och när allt stallfixande var klart hade hela dagen gått. Igår var det Selma och Malins tur att rida. Och denna gång föll Selmas val på Hlin, eller Piggehlin, som jag kallar henne ibland. Hon tuffar på som vanligt, och frågar hela tiden om hon får tölta iväg. Men  det får bli när hon är skodd, lite otäckt om det skulle bli något tok utan skor. Så de får skritta så länge, Hlin är ju snäll och lyder, trots att hon gärna vill mer. Har alltid öronen framåt och utstrålar glädje, när någon sitter i sadeln. Underbara tjejen!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS