Bloggen 2014-2016

Sålda hästar.

20150603 21.09

Har haft annons på Trami och Xavi. Telefonen ringde, mail strömmade in. Redan dagen efter kom de första för att titta på Traminac. De hade åkt från Falun, och hade transporten med, för att slippa åka flera gånger om de gillade Trami. Det var en mor och henne dotter. Visade sig att dottern tävlade islandshäst och hon ville istället ha Teitur med sig hem. Så blev det, han flyttade till Falun och jag kontaktade nästa intresserade på Tramis lista. Den tjejen har varit här 2 gånger för att träffa Trami. Han är så go, började med hans inkörning för ett par veckor sedan och kunde sätta vagnen på honom redan första gången. Så igår fick köparen köra honom en bit på landsvägen. Han har samma underbara lynne som sin mamma Princess. Han flyttar till Sannahed nästa vecka, så det är inte så långt till honom. Han kommer fortfarande ha islandshästar som kompisar som han är van vid.

För Teitur i Falun, går det också bra, de tycker mycket om honom. Och det är superkul!

Nu ska jag se om jag kan sälja någon eller några hästar till, de har varit för många ett tag, och det har känts i plånboken, som de senaste åren varit mycket lätt...

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 08:09

Hej!
Snúlla finns kvar, går med föl just nu men både jag och min dotter har haft henne som ridhäst. Ring mig gärna så kan jag berätta mer. Nyfiken på din med.

...
11.08 | 21:43

Hej! Är denna sida aktuell? Har ni kvar Snúlla? Jag har en avkomma efter Snúlla född 2012 och är lite intresserad av hur Snúlla är.
Med vänlig hälsning
Lotta

...
05.09 | 02:32

Det går toppenbra! Vore kul att träffa Prins med. Snúlla är en mycket speciell tjej, vore intressant att se vad hon ärvt vidare.

...
05.09 | 00:35

Om det går bra så hör jag av mig någon dag o kommer förbi o kikar på Snulla😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS